Behandeling oor-acupunctuur ondergaan

Wat ben ik blij dat ik onlangs een behandeling oor-acupunctuur heb ondergaan. Al heel erg lang probeer ik te stoppen met roken, maar dat is moeilijker dan ik dacht. Ik heb geprobeerd te stoppen met medicatie, pleisters en gewoon cold turkey, maar dat was geen succes. Steeds viel ik toch weer in het patroon om te gaan roken. Een vriend gaf mij de tip om eens naar een acupuncturist te gaan. Deze geven behandelingen op bepaalde punten waar veel mensen baat bij hebben. Eerst stond ik er heel sceptisch tegen over, maar proberen kon natuurlijk geen kwaad. Daarom heb ik een afspraak gemaakt bij een praktijk in Amstelveen. 

Oor-acupunctuur

Zeer tevreden over de behandeling oor-acupunctuur

De behandeling die ik heb ondergaan is gedaan door middel van naalden. Ik moet zeggen dat de resultaten fantastisch zijn en dat ik al een tijd geen sigaret meer heb aangeraakt. Ik heb ook geen behoeft om te gaan roken. Naast het stoppen met roken kan een oor-acupunctuur ook helpen bij vele andere klachten. Hierbij kan jij denken aan klachten zoals:

  • Vermoeidheidsklachten
  • Stress gerelateerde klachten
  • Nek- en schouderklachten
  • Hoofdpijn en migraine

Ook kan het helpen wanneer iemand wilt afvallen. Kijk eens op de website van deze praktijk naar de mogelijkheden van een behandeling.

 

Reacties zijn gesloten.