Ben je op zoek naar goed trouwvervoer nabij Veenendaal?

Wanneer je op zoek bent naar goed trouwvervoer nabij Veenendaal, dan ben je bij Trouwauto Lups aan het juiste adres. Hier heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit een Volvo Amazon of een Volvo 164. Paul Lups is de chauffeur en deze zorgt ervoor dat het bruidspaar een onvergetelijke dag gaat beleven. Al vanaf 1988 rijdt deze Paul bruid en bruidegom naar het stadhuis, of naar een andere locatie. Hij zorgt ervoor dat je altijd op het afgesproken tijdstip aanwezig zult zijn, dus daar hoef jij je in ieder geval geen zorgen over te maken.  trouwvervoer Veenendaal

Bijzonder leuk trouwvervoer nabij Veenendaal

Nadat wij hadden besloten om het huwelijksbootje in te gaan, hebben wij een datum afgesproken. Behalve het Gemeentehuis, de feestzaal en de bloemen, waren wij op zoek naar vervoer. Wij hebben een grote familie, maar daar wilden wij niet aan vragen om ons te rijden. Hiervoor hadden wij een andere optie gezien. Via het internet kwamen wij op de website van Trouwauto Lups. Hier kan je trouwvervoer nabij Veenendaal inschakelen. Paul Lups zorgt ervoor dat jouw dag echt een bijzondere dag gaat worden. 

Inmiddels zijn wij alweer een maand getrouwd en inderdaad onze dag was een zeer mooie dag! Mede dankzij de mooie Volvo 164, waar wij de hele dag in vervoerd werden.

 

Reacties zijn gesloten.