Bijzonder mooie glaskunst

Wanneer jij ook een liefhebber bent van glaskunst, dan moet je eens naar een galerie gaan. Vooral de driedimensionale fabelwezens die door Sjaak Smetsers zijn ontworpen zijn bijzondere wezens. Vanaf het moment dat ik deze voor het eerst zag, was ik helemaal verliefd. Galerie Moeëjen Daag is een plaats waar hedendaagse producten tentoon worden gesteld. 

Ben jij op zoek naar een fraai model voor in jouw woonkamer of in jouw tuin, dan is het echt wel leuk om een keer naar Sjaak Smetsers te gaan. Vooral de manier hoe hij bepaalde materialen met elkaar verbind en hier de mooiste beelden van maakt.  glaskunst

Een fraai cadeau

Al een tijd was ik op zoek naar een mooi cadeau voor mijn zus. Ik weet dat zij een voorkeur heeft aan mooie beelden en het liefst gemaakt door middel van glaskunst. Sjaak Smetsers was één van haar favorieten kunstenaars en dat maakte het voor mij alleen maar makkelijker om een mooi presentje voor haar te zoeken.

Nadat ik voor mijn zus een bijzonder mooi beeld van Sjaak Smetsers had gekocht, was ik benieuwd naar haar reactie. Nou en die was enorm! Mijn zus was helemaal blij met haar verjaardagscadeautje, maar het liefste was zij meegegaan naar Galerie Moeëjen Daag.

Reacties zijn gesloten.