Bouw-handel bracht de finishing touch

Op de site van Bouw-handel heb ik een lichtkoepel besteld voor het afdak die wij sinds vorig jaar, najaar, hebben geplaatst. Omdat deze grenst aan onze woonkamer is het lichtval een stuk verminderd.  Daarom had ik mij bedacht dat het misschien een idee is als wij hier twee lichtkoepels plaatsen en dus ben ik dit gaan voorstellen aan mijn vriend. Maar natuurlijk niet zonder dat ik uit heb gezocht waar je een lichtkoepel kunt bestellen en wat het kost. 

Gelukkig raakte hij net zo enthousiast als ik

Enfin, ik ben eens gaan speuren op het internet en kwam al snel op de site van, Bouw-handel terecht waar ik direct kon zien dat ik hier aan het juiste adres was voor mijn idee. Ik heb deze site eens laten zien aan mijn vriend en het voorstel gedaan aan hem. Gelukkig werd hij net zo enthousiast als ik, en hebben wij samen twee lichtkoepels besteld. Op deze manier is ons afdak pas klaar met deze mooie finishing touch. En kunnen wij lekker genieten van de lange zomeravonden en ook nog naar de sterren kijken onder de mooie koepels. Ik vond dat dit bericht niet mocht ontbreken op deze site en daarom kan ik het iedereen aanraden die zijn dak van woning of schuur of wat dan ook wil verfraaien en meer licht wil creëren. Niet alleen voor ramen maar ook luifels en trappen e.d. kun je hier uitstekend terecht. Kijk daarom zelf eens op deze site.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.