De recensies over deze zonnestudio Breda spreken boekdelen

zonnestudio BredaIk heb een zus en die had vroeger een behoorlijk bleke huid. Dit terwijl dat bij mij niet het geval was. Natuurlijk hoeft het dan ook niet zo te zijn dat twee zussen precies dezelfde huidtype hebben. Mijn zus gaat inmiddels al jaren naar de zelfde zonnebankstudio. Hier is zij dan ook erg tevreden over. Vooral omdat er dus altijd plek is en verder zijn de prijzen hier ook nog eens laag. Dit was dan ook de reden waarom mijn zus laatst aan mij vroeg of ik hier een artikel over wil schrijven. Dit vond ik dan ook geen probleem ik wilde dit graag doen. Het is dan ook een onderwerp dat voor vele interessant kan zijn. Vooral nu de vakantieperiode er weer aan komt zullen vele deze tip met open armen verwelkomen. Ik ga jullie dan ook meer vertellen over deze betreffende zonnestudio Breda.

sunvibe

Ga ook voor die bruine zomertint

 

Natuurlijk moest mijn zus het wel opbouwen wat betreft bruinen onder de zonnebank. Zij wil dan ook maar een licht tintje, net genoeg om niet te verbranden. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat het er goed staat. Vroeger vond ik haar dan ook echt te bleek.

zonnebankNatuurlijk is het dan ook wel handig om te weten wanneer je hier terecht kunt, dat kun je van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 20:00 uur. Verder is het personeel hier volgens mij zus heel vriendelijk. Zij staan dan ook altijd klaar voor een goed advies en helpen jou graag aan dat gewenste kleurtje.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.