Een enorme villa te koop Spanje

Ik zag hem online: villa te koop Spanje. En ik wist: dit moet hem zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik ga niet zomaar op het eerste af wat ik tegenkom. Nee, dit is een keuze gebaseerd op jarenlange ervaring, onderzoek en inschakelen van experts. Ik weet eigenlijk al sinds mijn tiende dat ik in een villa in Spanje wil wonen. Ik ben half Spaans en heb altijd een ontzettende voorliefde voor het land gehad. Helaas moest ik opgroeien in Nederland, wat overigens helemaal niet vervelend was hoor, maar ik bleef verlangen naar Spanje. Toen ik mijn stage in Spanje kon afronden wist ik het echt zeker. Hier moet ik heen.

Mijn weg ernaartoe

I.p.v. sparen voor een starterswoning in Nederland besloot ik geld op zij te zetten voor Spanje. Nu, al ruim 10 jaar later, weet ik waar ik aan toe ben. Ik heb werk dat ik kan meenemen, waardoor de onderneming gewoon door blijft gaan. Via een bedrijf regel ik nu alles om te zorgen dat ik die villa die ik zo graag wil kan kopen. Mijn moeder vindt het eerlijk gezegd maar lastig, maar dat is ook omdat we elkaar nu vaak zien. Ze weet natuurlijk dat dit minder gaat worden. Aan de andere kant heeft ze wel een fijn vakantie plekje wanneer ze zin heeft! De advertentie die ik online zag heb ik natuurlijk meteen doorgeven en contact was snel gezocht. Nu nog afwachten of het goede bod ontvangen wordt. En dan, komt mijn droom echt uit.

Reacties zijn gesloten.