Een evenementenbureau in Haarlem

Ben jij op zoek naar een evenementenbureau in Haarlem, kijk dan eens op de site van het evenementenbureau in Haarlem. Dit bedrijf organiseert unieke live communicatieprojecten. Een geweldige oplossing wanneer je een belangrijke mededeling op een ludieke wijze wilt vertellen. Tijdens een familiedag hebben wij met de hulp van East Side een mooie verhaal in elkaar kunnen zetten. Een geweldige dag met heel veel lieve familieleden en bekenden. Voordat wij aan deze dag waren begonnen hebben wij een gesprek met de medewerkers van dit bedrijf gehad. Hun moesten weten waarover zij een verhaal in elkaar moesten zetten.  evenementenbureau Haarlem

Een geweldig verhaal

Doordat ik via mijn werk al eerder kennis heb gemaakt met het evenementenbureau in Haarlem, wist ik een beetje hoe hun werkwijze was. Het leuke hieraan is dat zij voor verschillende activiteiten een verhaal kunnen maken, zoals:

  • kick-off event
  • personeelsfeest
  • familiedag
  • merkactivatie

Het leuke aan deze manier van een belangrijke communicatieproject is dat jij ook kan kiezen om een bekende Nederlander in te zetten om het bericht te vertellen. Zoals Eva Jinek, Humberto Tan of Floortje Dessing en om het helemaal tot een grandioze dag te maken, kunnen zij ook belangrijke artiesten voor je regelen. Deze kan je op hun website vinden.

 

 

Reacties zijn gesloten.