Mijn eerste zangles in Beuningen, een geweldige ervaring

Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ga aan mijn eerste zangles in Beuningen deelnemen. Voordat ik definitief aan deze hobby ga beginnen, heb ik eerst een proefles aangevraagd. De zangcoach Alfons Verreijt geeft deze speciale lessen op basis van VocalFeedback. Op deze manier kan jij jouw talent nog een keer bekijken tijdens de opnames die tijdens deze lessen zijn gemaakt. Je krijgt hier ook feedback op te horen en hierdoor leer jij het beste jouw stem te gebruiken. Voor mij was dit altijd een droom, om te gaan zingen, eindelijk gaat deze droom uitkomen en daar ben ik bijzonder blij mee.  zangles Beuningen

Bijzonder leuke en leerzame zangles in Beuningen

Zelf heb ik ervoor gekozen om online mijn zangles in Beuningen te gaan volgen. Voordeel is dat ik hiervoor niet de deur uit hoef te gaan. Je kan kiezen uit online een les volgen, of via de Skype. Ik heb voor de online variatie gekozen, omdat ik niet altijd op tijd thuis ben. Voordeel is dan dat ik zelf makkelijk mijn tijden kan inplannen om aan een les deel te nemen. Al met al heb ik nu een geweldige hobby gevonden en ben ook zeer te spreken over de manier van lesgeven.

Reacties zijn gesloten.