Je e achter b haal je hier!

e achter bMijn broer had zijn e achter b rijbewijs nodig en hij wist niet precies waar hij deze kon halen. Hij wilde namelijk met een caravan kunnen rijden en hij wist niet goed waar hij dit rijbewijs kon halen. Omdat hij dit niet wist is hij samen met mij het internet opgegaan, hij wilde eerst weten wat het rijbewijs precies inhield.

e achterOp de website van Osseforth kwam hij veel handige informatie tegen, ik keek namelijk mee en ik heb hier zelf ook veel van opgestoken. Wanneer je het normale rijbewijs B hebt mag je een personenauto besturen met een aanhangwagen die inclusief laadvermogen 750 kilogram weegt. Mijn broer had een caravan aangeschaft die meer dan 3500 kilogram woog  en ij had dus zijn e achter b rijbewijs nodig. Hij vond de website van Osseforth er erg goed uitzien en de informatie die de website gaf hielp hem een hoop, hierdoor besloot hij om hier zijn rijlessen te gaan volgen.

achter bEen goede keuze!

Nadat hij contact opnam met het bedrijf besloot hij om eerst een proefles te volgen. Hierdoor zou hij weten of dit bedrijf goede lessen aanbiedt. Hij heeft uiteindelijk een proefles genomen en hij kwam tot de conclusie dat hij hier moest lessen.

Uiteindelijk heeft hij een paar lessen nodig gehad om de aanhangwagen goed te kunnen besturen. Hij slaagde in een keer voor dit rijbewijs en hij is inmiddels al met de caravan op vakantie geweest, dit ging probleemloos dankzij de goede lessen die hij heeft gehad.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.