Klik hier voor All About You personal training

Personal training is een hele fijne en veilige manier om met sporten je doelen te bereiken. Door samen met een expert te kijken naar wat het beste is voor je lichaam bereik je sneller je doelen en ga je super veilig te werk. De experts maken een goed schema op basis van jouw wensen en doelen. Ze kijken naar waar je op het moment bent door middel van een aantal testen. Zo kunnen ze alles gelijk trekken en zorgen dat alles op het niveau komt waar je het wilt hebben. Klik hier voor alles van All About You.

Klik hier voor de sportschool zelf

Als personal trainer heb je natuurlijk wel een plek nodig waar je deze training gaat geven. All About You heeft een mooie sportschool met alles wat ze nodig hebben voor de oefeningen. Deze sportschool is zelfs zo groot dat je ook op jezelf kunt sporten en je eigen ding doet. Als je vragen hebt kun je deze natuurlijk stellen aan de mensen die rondlopen.

Groepslessen Yoga Rpm Pilates Den haag

Groepslessen van hoge kwaliteit

Groepslessen zijn een mooie vorm van trainen als je het fijn vindt om in een kleine groep te sporten. All About You heeft een hele brede collectie aan groepslessen die je kunt volgen. Dit kan zijn van yoga tot aan circuit oefeningen en bodypump lessen. Hier kun je je voor inschrijven. Zo kun je iedere week weer kiezen waar je zin in hebt en wat je wilt volgen.

Reacties zijn gesloten.