Plak het zelf muurstickers bestellen

Plak het zelf muurstickers voor in je eigen woning? Hiermee kun je een muur zo onwijs leuk maken. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren aan de lage kant. Voor een paar weken terug lag ik helaas met griep op bed. Het enige wat je dan kan doen is rondneuzen op het internet en beter worden. Echter kwam ik toen op de bovenstaande website terecht en dit trok mijn interesse. Een sticker of een leuke tekst op je muur plakken wordt steeds meer een trend. Zo heb ik ervoor gekozen om mijzelf hier verder in te verdiepen. Ik wilde namelijk een unieke plaatje hebben voor bij ons in de slaapkamer.

Plak het zelf muurstickers

De Plak het zelf muurstickers besteld

Aangezien onze slaapkamermuren nogal saai zijn, heb ik ervoor gekozen om een kleurrijke afbeelding te bestellen bij dit bedrijf. De bestelling was binnen een paar minuten geplaatst en ik hoefde daarna alleen nog maar te wachten totdat het werd bezorgd. Twee dagen later had ik mijn bestelling in ontvangst kunnen nemen.

Het plakken ging perfect

Zo ben ik de muur gaan reinigen en heb ik de sticker geplakt. Op de een of andere manier ziet onze muur er nu zo onwijs gaaf uit. Dat door één sticker! Aangezien ik het zo mooi vond, heb ik ervoor gekozen om er nog een te bestellen. Dan wel voor in de woonkamer, ook hier hebben wij een kale muur. Ik weet in ieder geval zeker dat ik dankzij Plak het zelf muurstickers de muren bij ons in huis erg leuk kan opfleuren!

Reacties zijn gesloten.