Rijles Nijmegen is super!

rijles nijmegenHet onderwerp van vandaag: rijles Nijmegen. Vandaag heb ik namelijk een geweldige tip voor iedereen die zijn of haar rijbewijs wilt halen. Ik heb mijn rijbewijs namelijk in een keer gehaald dankzij de ANWB, deze rijschool heeft een super hoog slagingspercentage en veel mensen zijn hier dan ook erg tevreden over.

rijschool Mijn broertje is hier pas geleden ook begonnen met lessen. Hij heeft eerst een proefles genomen, hier was hij erg tevreden over. De rij instructeur gaf hem veel goede tips en buiten dat was het ook nog eens erg gezellig tijdens het lessen. Hij besloot uiteindelijk om hier zijn rijlessen te gaan volgen en dat is een goede keuze. Dit is namelijk de beste rijles in Nijmegen en daar gaat hij de komende tijd zeker achter komen!

nijmegenEen erg fijne rijschool!

Wat ik zelf zo fijn vond aan deze rijschool is dat de rij instructeurs altijd voor een relaxte sfeer in de auto zorgden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik het in het begin allemaal erg spannend vond. Ik heb uiteindelijk dus mijn rijbewijs in een keer gehaald en dat komt zeker ook dankzij deze rijschool.

Mijn broertje heeft inmiddels al tien lessen gehad en hij is tot nog toe erg tevreden. Hij kent nu de basis van het autorijden, buiten dat vindt hij het ook nog eens erg leuk omdat hij veel plezier heeft met zijn instructeur. Hij gaat er dan ook van uit dat hij zijn rijbewijs snel heeft en hier geloof ik zelf eigenlijk ook wel in!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.