Bij Snackmobiel.nlhuur jij de beste frietwagens

Voor de familiereünie hebben wij via Snackmobiel.nl een frietwagen ingehuurd. Mijn moeder komt uit een heel erg groot gezin. Zij heeft wel negen broers en zussen. Doordat haar familie zo groot is, ken ik ook heel erg veel mensen niet zo goed. Zo zijn er een paar neven en nichten die ik nog nooit gezien heb. Dat vond ik heel erg jammer, want ik zou graag iedereen kennen. Samen met mijn moeder kwamen wij op het idee om een reünie te organiseren. Het was al heel erg lang geleden dat dat was gedaan. Mijn moeder en ik hebben een uitnodiging gemaakt en naar iedereen verstuurd.

Snackmobiel.nl

Snackmobiel.nl kwam op onze reünie

Omdat het onmogelijk is om voor iedereen te koken, moesten wij wat anders verzinnen. Toen wij op het internet aan het surfen waren, kwamen wij Snackmobiel.nl tegen. Nadat wij de beschrijving over het bedrijf hadden gelezen, wisten wij gelijk dat wij hen graag wilden inhuren. Het leek ons fantastisch om een frietkraam op locatie te hebben. Zo hoefden er niemand te koken. Nog een voordeel is dat iedereen van friet houdt. Iedereen die vegetarisch of vegan is kan ook gewoon mee eten. Patat is het ideale eten om te serveren op onze familiereünie.

Snackmobiel.nl

Iedereen vond het lekker

Iedereen van de familie reageerde heel erg enthousiast op de uitnodiging. Het leek hen ook allemaal erg leuk om weer eens een keer met iedereen bij elkaar te komen. Mijn moeder en ik hebben de locatie en het eten geregeld voor iedereen. Het was erg leuk om al mijn familie weer te zien en kennis te maken met sommige nichten en neven. Mijn  moeder en ik kregen veel complimenten van iedereen over het eten. Het deed hen aan vroegen denken als hun moeder voor alle tien kinderen aardappeltjes schilde en die frituurde in de pan.

 

Reacties zijn gesloten.