bedrukte usb sticks als promotiemateriaal

Bij ons op het werk hebben we eens in de zoveel tijd een open dag waarbij het personeel familie en vrienden mag meenemen en dan wordt dit vaak een groot feest. Er is altijd veel eten, muziek en er zijn vaak een paar leuke activiteiten.

Goodiebag

Zoals we iedere jaar doen geven we de gasten een goodiebag mee waarin leuke dingetjes zitten. Dit jaar was ik mede verantwoordelijk voor de organisatie hiervan en ik mocht de goodiebags samenstellen. Anno 2016 vond ik het een beetje ouderwets om een bedrukte pen of keycord in het tasjes te stoppen, want iedereen heeft die dingen wel thuis liggen.

Mijn idee was om iets functioneels te gebruiken wat dagelijks gebruikt kan worden. Op deze manier worden mensen ook steeds weer aan ons bedrijf herinnert en hier komt mijn marketeer achtergrond weer een beetje naar voren.

Ik heb het idee niet helemaal zelf bedacht en het is al vaker gedaan maar bedrukte usb sticks zijn leuk en ook nog eens handig om te gebruik!

max usb sticks logoOmdat we natuurlijk te maken hebben met een budget en het wel binnen de begroting moest passen heb ik eerst een prijsopgave aangevraagd voor de bedrukte usb sticks bij Maxilia.nl.

De prijsopgave heb ik snel ontvangen en na even overlegd te hebben met de mensen die over het budget gingen hebben we de bestelling geplaatst! Deze USB-sticks pasten mooi binnen het budget en er was zelf nog wat geld over om toch die cliché pennen erbij te doen.

bedrukte usb sticksIedereen op kantoor heeft nu zo’n stick in de computer zitten!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.