Beste hoortoestellen van Phonak

De beste hoortoestellen zijn te vinden onder de naam van Phonak. Dit merk heeft de afgelopen jaren zeker niet stil gezeten en hierdoor veel verschillende apparaten ontworpen. Aangezien iedereen weer anders is en een andere voorkeur heeft is het belangrijk om een juist toestel te vinden. Tevens zijn er zoveel modellen op de markt gebracht dat er voor iedereen wel een geschikt exemplaar tussen zit. Je hebt tegenwoordig een keuze uit veel modellen, groot of klein en zelfs in verschillende kleuren. Ook is er de keuze uit een akoestisch model of een digitaal model.

Mijn man heeft jaren geleden een ongeluk gehad en hierdoor is zijn gehoor beschadigd. In het begin had hij het niet in de gaten, maar naarmate de tijd verstreek viel het hem meer op dat hij bepaalde dingen niet goed meer kon horen. 

De beste hoortoestellen bekeken en uitgeprobeerd

Een afspraak bij een audicien heeft tenslotte uitkomst gegeven. Het bleek dat het gehoor van mijn man was beschadigd. Hierdoor hoorde hij alleen harde geluiden en dat maakte het aanwezig zijn bij een evenement met harde geluiden erg onprettig. De uitslag van de hoortest was dan ook niet echt gunstig. Maar hierdoor kon er wel een hoorapparaat aangemeten worden. Echter was het in het begin wennen aan zo een apparaat. Daarom heeft hij meerdere apparaten mogen uitproberen en uiteindelijk het juiste model gevonden.

De tijd die volgde zag je mijn man weer opfleuren, hij kon weer genieten van een goed concert of van een goed gesprek. Het toestel wat hij heeft valt niet op en daarom weet bijna niemand in onze omgeving dat hij een gehoorapparaat heeft. 

Reacties zijn gesloten.