Een leuk geboortekaartje vind je hier!

Het onderwerp van vandaag is: een leuk geboortekaartje. Pas geleden kreeg ik een erg leuk kaartje van een goede vriendin van mij. Zij was namelijk net moeder geworden, van een prachtig dochtertje. Hier was zij erg trots op en dit wilde ze met iedereen delen. Daarom stuurde ze geboortekaartjes op. Ik vond zelf dat ze een erg leuk kaartje opstuurde, dit heb ik dan ook onthouden voor mezelf. Ik was zelf namelijk hoogzwanger en inmiddels ben ik al bevallen! Ik heb zelf een zoontje gekregen en daar zijn mijn man en ik erg trots op. Wij wilde natuurlijk ook een leuk geboortekaartje vinden, daarom zijn we naar de website van Kisscards gegaan. Na goed op de website gekeken te hebben, vonden we het perfecte kaartje. We konden niet wachten met opsturen en dat hebben we inmiddels al gedaan. We zijn erg benieuwd naar de reacties van de mensen die dicht bij ons staan.

Veel leuke reacties!

Inmiddels hebben we al veel leuke reacties gehad. Veel mensen vonden ons zoontje erg mooi. Dit wil je natuurlijk graag horen, als ouders zijnde. We hebben ook erg veel leuke reacties gekregen op het geboortekaartje. Daarom kan ik jullie nu vertellen dat de website van Kisscards een echte aanrader is. Ga jij binnenkort ook geboortekaartjes opsturen en weet je nog geen goede website voor leuke kaartjes? neem dan snel een kijkje op de website!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.