Een feestband die zijn klassiekers kent

Een personeelsfeest wat swingt
Het is niet het eerste aan denkt wanneer je een personeelsfeest organiseert, maar een feestband is eigenlijk de beste manier om elkaar te leren kennen. De werkvloer is namelijk echt zo’n plek waar het personeel behoorlijk langs elkaar heen leeft. Je spreekt elkaar heel af en toe bij de garderobe en bij de koffiemachine maar verder heeft iedereen zijn of haar eigen leven. Een personeelsfeest organiseren is dan ook geen heel gemakkelijke taak; vind maar eens iets wat iedereen leuk vindt en waarbij je saamhorigheid krijgt. Muziek is wat dat betreft een universele taal; iedereen spreekt hem.

Ineens was het gezellig in de kantine
Die kantine waar normaliter het personeel een beetje op zijn mobiele telefoon zit te tikken kan je heel gemakkelijk veranderen in een concertzaal. Alles wat je nodig hebt is een band die muziek speelt die iedereen aanspreekt. Wanneer je een dergelijk allround muziekgezelschap boekt ben jij verzekerd van een feest waarbij het opeens wel gezellig is. Veel mensen die een dergelijk feest moeten gaan organiseren staan voor die taak. Gelukkig is er een oplossing voor personeelsmanagers en activiteitencommissies die een band willen boeken.

Een helpende hand bij feestjes

Een evenementenbureau is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het bouwen van een feestje. Wanneer je een band huurt die feestmuziek speelt weet je dan ook heel zeker dat de voeten vanzelf los komen. Wanneer je de muzieksmaak van het personeel van een bedrijf een beetje kent is het gemakkelijk om een band te kiezen. Je bespreekt vervolgens met een medewerker wat die muziekwensen zijn. Daarna komen jullie samen tot een juiste keuze. Daarbij spelen uiteraard budget, grootte van de feestzaal en de grootte van het gezelschap een belangrijke rol. Een band die het gewenste repertoire speelt zal vervolgens de avond komen verzorgen. De eerste tonen van de live muziek zullen van een onsamenhangende groep personeelsleden een team maken. Samen een personeelsfeest beleven is de basis van een goede verstandhouding.

Reacties zijn gesloten.