Geschikte tafel op maat kopen

Een perfecte tafel op maat kopen voor mijn zoon. Mijn zoon heeft een handicap waardoor het voor hem erg lastig is om op een gewone stoel te zitten. Laat staan dat hij aan een normale tafel kan zitten…

Nu dat ik te horen had gekregen dat hij voor op school al een speciale tafel heeft ben ik gaan zoeken voor een tafel op maat voor thuis. Hierdoor heb ik er wel voor gekozen om via het internet te gaan zoeken aangezien je het online beter vinden kan als dat je de stad ingaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Kindermeubilair. Hier is het mogelijk om zowel een verstelbare tafel en stoel te bestellen welke netjes en wel bij je thuis wordt bezorgd.

logo

Goede kosten

Door een offerte bij hun op te vragen krijg je duidelijke kosten te zien wat het gaat worden. Ook het feit dat je hier geen zorgen voor hoef te maken aangezien de kosten bij hun een stuk lager is als wat ik elders heb gezien. Voor mij was de keuze makkelijk om hier te gaan bestellen. Uiteindelijk was het dan ook zo dat we zijn gaan bestellen en met nog geen dag later een bevestiging ontvangen dat het wordt gemaakt en wij de bestelling zo snel mogelijk in huis kunnen verwachten. Een tafel op maat kopen is ons dan ook echt gelukt via Kindermeubilair!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.