Het merk Long4Lashes

Long4Lashes verkoopt verzorgingsproducten voor het haar, de ogen, het gezicht en de nagels. De verzorgingslijnen voor wimpers, wenkbrauwen, mascara en make-up verwijderaars bevatten producten die de haargroei tot diep in de wortels stimuleren. De verzorgingslijn voor haar is er voor mannen en vrouwen. Voor vrouwen is er een shampoo, conditioner en een serum. Voor de mannen zijn er twee soorten shampoos en een serum. Deze producten worden gemaakt met de allernieuwste technologieën. In hun fabriek werken ze met de hoogste normen voor productiebeheer en een strenge kwaliteitscontrole. Hierdoor kunnen ze niet alleen cosmetica maar ook medische apparaten produceren.  

Zo gaan ze te werk

De producten worden streng gecontroleerd door dermatologen en oogartsen voordat ze bij de klanten terecht komen. De effecten van de producten zijn nauwkeurig opgeschreven zodat de eisen van het product bekend zijn. Hierdoor krijgt de klant precies wat hij/zij heeft besteld met een optimaal effect.  

Het bekende wimperserum  

Long4Lashes is begonnen met het produceren van een wimperserum in 2013.Het serum staat bekend als een van de beste wimperserums. Dit serum is ook het meest populair bij de consument. Dit is vooral gekomen door mond-op-mondreclame. Wanneer je het wimperserum gebruikt, merk je na 21 dagen dat je wimpers sterker, langer en voller zijn geworden.  

Gebruik dit serum eenmaal daags aan op je wimpers. Doe dit ’s avonds, zodat het goed in kan werken. Breng het serum aan langs de bovenste wimperlijn, van binnen naar buiten, met gesloten ogen. De formule in het serum bevat een complex van werkzame stoffen die het haar versterken. Overmatig gebruik van het serum is daardoor niet nodig omdat het zijn werking niet zal versterken.  

Het serum gaat 4 maanden mee en kan je ook 4 maanden lang gebruiken, mits je dit eenmaal per dag doet. De gel is semi-transparant die dik genoeg is dat het makkelijk smeert maar niet in de ogen kan komen. De vitamine B werkt zich in het haar en verbetert de structuur zodat de wimpers zacht en glanzend worden. Er zit ook zoete amandelolie in die de wimpers vanaf de wortels diep voedt. Hierdoor worden je wimpers flexibel en zullen ze minder snel splijten of breken. Het resultaat zijn prachtige wimpers met een natuurlijke lengte zonder het gebruik van make-up. Natuurlijk kun je wel mascara aanbrengen voor een maximaal effect. Het serum is erg makkelijk mee te nemen door de compacte verpakking. Dit maakt het makkelijk om mee te nemen wanneer je op vakantie gaat.  

Reacties zijn gesloten.