IPA van Mister Hop bestellen: waarom de deur uit?

2020 is het jaar van de pandemie. De deur uitgaan is een stuk lastiger geworden. Toch wil je natuurlijk genieten van dat lekker koude biertje, ook al mag je even de kroeg niet in. Waarom bestel je jouw favoriete bieren niet gewoon en laat je ze thuisbezorgen? IPA van Mister Hop wordt gewoon naar je voordeur gebracht zodat jij lekker een avondje kunt genieten met een stevig koud biertje. 

IPA van Mister Hop

Wat is Mister Hop?

Je kunt tegenwoordig werkelijk alles online bestellen. Als je dat toch gaat doen, zoek dan wel een goede en specialistische webshop. Bijvoorbeeld Mister Hop, een online bierwinkel waar ze werkelijk van alles hebben maar met name een heel goede IPA. Deze biersoort is razend populair en staat dan ook in de lijst van meest gekochte bieren bij Mister Hop. 

IPA is terug van weggeweest

Deze van oorsprong Britse bierstijl is tegenwoordig weer springlevend. Veel brouwers uit binnen- en buitenland hebben deze bierstijl herontdekt. Door het gebruik en extra toevoegingen van hop krijgt het bier zijn kenmerkende bittere smaak en fruitige karakter. Er is dus voldoende te ontdekken binnen deze bierstijl. Brouwers zijn namelijk erg innovatief. Zo worden er tijdens het brouwproces vaak kruiden of fruitsoorten aan het mengsel toegevoegd en maken ze gebruik van verschillende hopsoorten. Hierdoor ontstaan mooie en diverse smaken.

IPA van Mister Hop

Teveel keuze

Wil je voor het eerst IPA proberen maar heb je geen idee waar te beginnen? Je kunt de omschrijvingen van de producten bekijken en je kunt je natuurlijk ook altijd laten adviseren door vrienden of kennissen die verstand hebben van speciaalbier.

Reacties zijn gesloten.