Mijn ervaring met Autoschade Direkt

Vorige week heb ik mijn schade laten repareren bij Autoschade Direkt in Rotterdam. In alle haast ben ik bij het inparkeren tegen een paaltje aan gereden en wilde dit graag snel opgelost hebben. Via een kennis had ik al een eerder over Autoschade Direkt gehoord en besloot contact met ze op te nemen.

Gemakkelijk en snel via Autoschade Direkt

Mijn contact met Autoschade Direkt verliep soepel en ik vond ze erg klantvriendelijk aan de telefoon. Ik kon snel een afspraak inplannen voor mijn schade. Eenmaal aangekomen bij de garage werd er met een professionele blik gekeken naar de schade aan mijn auto. Gelukkig viel de schade erg mee. Autoschade Direkt dacht met mij mee om zo samen tot een snelle oplossing te kunnen komen. Direct dezelfde dag konden ze al aan de slag met de reparatie van mijn auto. Ik had die dag nog andere afspraken, maar ook dit was geen probleem. Ik kon namelijk rekenen op gratis vervangend vervoer van Autoschade Direkt. Ik kreeg direct een auto mee die ik aan het einde van de dag weer in mocht leveren wanneer ik mijn eigen auto kwam ophalen.

Mooi resultaat bij Autoschade Direkt

Ik ben erg tevreden over het resultaat van mijn auto. Autoschade Direkt heeft de schade op een mooie manier hersteld. Ze vertelde dat ze vaak gebruik maken van gebruikte, imitatie of originele onderdelen om schade te herstellen. Zo weten ze de kosten altijd laag te houden. Omdat de schade aan mijn auto beperkt was, kwam Autoschade Direkt als oplossing om een onderdeel te vervangen door een ander gebruikt onderdeel. Hierbij kijken ze natuurlijk altijd naar kwaliteit en is het vervangende onderdeel altijd wel zo goed als nieuw. Zo heeft Autoschade Direkt de auto aan mijn schade goed en mooi weten te herstellen en behield mijn auto zijn waarde.

Reacties zijn gesloten.