Wanneer op puppycursus gaan met een puppy?

Wanneer op puppycursus?” is vast een vraag wat veel mensen zich afvragen. Want wanneer is het inderdaad slim om te beginnen? Bij 123Tinki.com hebben ze hier ruim onderzoek aan gedaan bij ruim 10.000 hondeneigenaren. Zo is het bekend geworden dat de eerste 180 dagen de cruciale fase van een puppy. In deze periode van een puppy leven kunnen ze trauma’s of gedragsproblemen vormen. Dit kan door een verkeerde manier van opvoeding komen en/of door een positieve of negatieve invloed van het baasje. wanneer op puppycursus gaan,  is dus in de eerste 180 dagen van een puppy. Zodra die in zijn nieuwe huisje komt, kan je het beste meteen beginnen.

Over de hondentraining van 123Tinki.com

Tinki.com is de nummer 1 online hondenschool van Nederland. Zo werken ze samen met honden experts die ruim onderzoek hebben gedaan, om de ideale training voor honden samen te voegen. De experts hebben ruim 2 jaar aan de hondencursus gewerkt. Zo staan al hun kennis, vaardigheden en oefeningen in de cursus. Door het onderzoek is er gebleken dat de meeste hondeneigenaren tegen 7 problemen stoten, tijdens de opvoeding van een puppy. Dat hebben de honden experts zeker meegenomen en verwerkt om die problemen te voorkomen.

Kies voor het beste voor uw hond en kies voor de puppycursus. Zo weet je zeker dat u samen met uw hond een blij hondenleven kan leiden. Een hond heb je namelijk gemiddeld 10 jaar lang en is elke dag bij je. Zo is het dan wel fijn als uw hond luistert naar commando’s en geen problemen veroorzaakt.

Extra’s en inhoud

Wanneer u nu kiest voor een online puppycursus bij 123Tinki.com, krijg je nog vele extra’s. Zo zit erbij dat je kortingen, stappenplannen, 10 puppy boeken, antwoorden en levenslang toegang krijgt tot de puppy training.

De inhoud is zeer ruim, zo krijg je dus 10 puppy boeken met verschillende methodes. Zo leer je stap voor stap meer over uw hond. Zo staat er bijvoorbeeld in, hoe een puppy zindelijk te krijgen is in 3 dagen. Je krijgt 75 video’s van ruim 30 uur samen aan oefeningen. Handige stappen om ongewenst gedrag af te en vaardigheden aan te leren. Ook zal het al uw vragen kunnen beantwoorden, die kunnen opkomen in de eerste 180 dagen van een puppy.

Daarbij kan je op elke telefoon, laptop en tablet de online cursus erbij halen. Dus dan kan je waar en wanneer u maar wilt de puppycursus erbij halen, zo wordt opvoeden nog leuker en makkelijker.

Eigen ervaring bij puppycursus

Ook ik vroeg me af wanneer op puppycursus slim was. Op internet heb ik het opgezocht en kwam op de website van 123Tinki.com terecht met alle informatie. Zo werd meteen duidelijk hoe en wat. Dit was heel fijn, ik kreeg namelijk het bijten maar niet afgeleerd. Heb meteen een pakket afgesloten en ben er tot nu toe zeer tevreden mee. Het bijten is inderdaad gestopt, door handige stappenplannen en oefeningen. Geen verdere problemen ervaren door de puppycursus.  Raad het daarom anderen zeker aan.

Reacties zijn gesloten.