Wat er allemaal mogelijk is op vakantieparken in Nederland

Tijden zijn veranderd. Reizen is wellicht goedkoper geworden maar het klimaat is ook veranderd. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen in eigen land op vakantie gaan. Vakantieparken in Nederland zijn populairder dan ooit. En waarom ook niet? De Nederlandse zomers zijn ook heel mooi. Bovendien is er veel te zien in ons land en is een vakantie in eigen land comfortabel en conflictvrij. Je spreekt immers de taal en bent nooit ver van huis. 

vakantieparken Nederland

Alle mooie plekken in Nederland

Wanneer een toerist ons land bezoekt dan gaan ze vaak naar de Randstad. Mensen willen met name vaak Amsterdam zien. Ze willen naar het Anne Frank Huis of de Heineken brouwerij. Maar jij Nederlander weet natuurlijk wel beter, want er is nog veel meer te zien in Nederland behalve Amsterdam. Sterker nog, als je houdt van natuur dan moet je juist aan de andere kant van het land zijn.

Welke provincies populair zijn

vakantieparken Nederland

De meest populaire vakantiebestemmingen voor thuisblijvers in eigen land zijn vaak de provincies waar je juist weinig komt. Dan is je reis immers lekker avontuurlijk. Brabant, Zeeland en Friesland zijn nog steeds zeer geliefde bestemmingen. Er is volop prachtige natuur die je in de Randstad soms echt kunt missen. Bovendien is er ook cultuur: steden als Goes, Maastricht en Leeuwarden zijn werkelijk prachtig en absoluut de moeite waard. In Zeeland heb je bovendien ook nog beschikking over het prachtige Nederlandse strand!

Reacties zijn gesloten.