Afvallen in Nijmegen met resultaat

Afvallen in Nijmegen? Het lukt je maar niet om af te vallen maar je wil het wel heel graag… Dit kan lastig zijn als je de motivatie wel hebt maar het lukt je maar niet om 10 kilo af te vallen. Het wordt tijd voor een andere aanpak! In plaats van 5/10 weken lang elke dag te sporten, korte termijn dus, gaat Target Personal Training zich focussen op een leefstijl verandering.

Afvallen in Nijmegen

Afvallen in Nijmegen bij TPT

Het verhogen van je metabolisme (het geheel van biochemische processen die plaatsvinden in cellen en organismen) bereik je door de juiste manier van trainen in combinatie met de juiste voeding. Stress en slaap spelen hier ook een grote rol bij. Een lifestyle change is belangrijk waarbij de personal trainers van Target Personal Training je graag bij helpen. Wil je dus afvallen en ben je opzoek naar een personal trainer in de regio van Nijmegen, Lent of Beek? Neem dan vandaag nog contact op en maak een afspraak!

Motivatie

Ervaringen

Jesse (21): Ik ben 2 maanden geleden begonnen bij Target Personal Training. Ik woog toen zo’n 90 kilo en ik wilde er graag minimaal 10 kilo vanaf. We hebben eerst een intake gedaan en zo een plan gemaakt waarbij ik binnen 3 maanden 10 kilo zou moeten afvallen. Nu 2 maanden verder dus, ben ik al 8 kilo afgevallen en lig dus ruim op schema. Ik heb bijna mijn hele leven en voeding omgegooid en het gaat ook een stuk beter met me nu. Ik heb veel meer energie, slaap beter, eet gezonder maar heb soms ook cheatdays want dat moet ook zeker kunnen eens in de zoveel tijd. Omdat ik pas 21 ben, wil nog wel van het leven genieten. Door Target Personal Training kan ik ook cheatdays hebben omdat ik nu weet hoe ik het er weer af kan sporten. Ik ben zeer tevreden!

Reacties zijn gesloten.