Een eigen zaak starten met administratie als gevolg

Omdat ik mijn eigen zaak gestart was, kwam er helaas ook heel wat administratie bij kijken. Daar hoorde ook de intervat btw-aagifte bij. Zelf kende ik hier niet zoveel van, omdat ik er geen ervaring mee had. Een vriend van mij gelukkig wel. Die maakte gebruik van een speciaal programma hiervoor dat hem verder hielp hierbij. Toen ik hem hierover aansprak, raadde hij me yoursminc.be aan. Ik ging dus op zoek naar dit bedrijf met de zoekterm intervat yoursminc.be. Op deze manier kwam ik terecht op deze website.

Mijn ervaring met deze software

Mijn ervaring met deze software is eigenlijk zeer positief. Allereerste was het de eerste maanden gratis om uit te proberen. Hierdoor wist ik al snel of het iets voor mij was of niet. Dit was het dus ook wel. Ik vond het gemakkelijk in gebruik en hierdoor bespaarde ik heel wat tijd. Daarenboven wat het ook heel betaalbaar. Voor minder dan 200 euro per jaar kan ik blijven genieten van deze diensten. Kortom, wil je ook graag een duidelijk en goedkoop programma gebruiken om je btw-aangifte te regelen? Gebruik dan ook de zoekterm intervat Yoursminc.be. Ik raad je dit programma zeker graag aan!

Reacties zijn gesloten.