Een geboortekaartje tweeling van mijn zus

1446454840.6251Wanneer je een zwangerschap van dichtbij maakt is dat erg speciaal, zo heb ik dat de afgelopen maanden meegemaakt met mijn zus die in verwachting was van een tweeling. Ik ging vaak mee naar echo’s en dat was prachtig om te zien, je kunt dan niet wachten tot de kindjes op de wereld komen en de tijd kan niet snel genoeg gaan. Toen het eenmaal zo ver was moesten we natuurlijk allemaal dingen regelen zoals geboortekaartje tweeling bestellen en dat heb ik op mijn verantwoordelijkheid genomen. Ik ben heel creatief dus ik ben flink aan de slag gegaan met het samenstellen van de kaartjes.

Kiezen en bestellen

Toen ik eenmaal bezig was met het samenstellen van het geboortekaartje tweeling wist ik niet zo goed hoe ik het moest doen. Ik ben toen naar de website gegaan en heb eens goed gekeken naar de mogelijkheden, na een tijdje had ik een super leuk kaartje ontworpen en natuurlijk heb ik meteen een hoeveelheid besteld voor de familie en vrienden die er eentje zouden ontvangen. Op zich was het nog best veel werk om de goede grootte en kleuren te krijgen maar dat is gelukkig allemaal goedgekomen.

Genieten met zijn allen

Na dat ik de kaartjes binnen heb gekregen en verstuurd had naar de mensen die er eentje zouden krijgen wist ik meteen dat het goed gelukt was want we kregen veel reacties dat het een super leuk kaartje was. Ik ben blij dat het allemaal is gelukt en we gaan nu met zijn allen genieten van de tweeling.1446464111.6087

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.