Naar de kinderkapper in Venlo

Mijn dochter moest voor het eerst geknipt worden en wilde dus gaan zoeken naar een goede kinderkapper in Venlo. daarom ging ik kijken op het internet of ik een goede kapsalon kon vinden. Al snel kwam ik terecht op de website van Kapzones. Zo las ik op de website van deze onderneming dat zij speciaal voor kinderen een mooie stoel hebben en een dvd speler zodat de kids rustig tijdens het knippen een filmpje kunnen gaan bekijken. Dit was dan ook de reden om een afspraak te gaan maken met deze onderneming om zo mijn dochter te laten knippen. 

kinderkapper Venlo

Zeer goed geknipt

Gelukkig kon ik al vrij snel terecht bij de kinderkapper in Venlo. Mijn dochter vond het best wel een beetje spannend, maar de medewerkster van Kapzones zorgde ervoor dat mijn dochter het ging zien als een groot avontuur. Met een gemak werd mijn dochter in de stoel gezet en werd er een filmpje, na keuze van mijn dochter, opgezet. Al vrij snel was mijn dochter geknipt en mocht zij een gel met een kleurtje of glitters uitzoeken voor in het haar. Ook kreeg zij naar afloop een lollie. Mijn dochter wil nu wel ieder week naar deze onderneming terug.

Reacties zijn gesloten.