Ik wilde een Remeha ketel kopen

Het bericht van vandaag gaat over ketels. Geen fluitketels of iets, maar over CV ketels die u meestal in de meterkast of op de zolder van uw huis kunt vinden. Bij mij zat het op zolder maar ik wist niet precies waar het voor was, daarom heb ik er niks mee gedaan. Totdat ik ineens geen warm water meer had. Toen ben ik gaan zoeken op het internet en ben ik erachter gekomen dat ik dit kon liggen aan mijn ketel. Toen ik verder ging zoeken kwam ik bij het bedrijf Holland Warmte uit die mij wel aansprak. Zodoende heb ik hun in huis gehaald na contact etc. en moest ik een Remeha ketel kopen voor een betere doorstroom van het warme water. Ik heb nog nooit zo’n goede aankoop gedaan!

De ketel

Het verhaal van mijn ketel weet u dus al maar ik wilde dus een Remeha ketel kopen en dit kon via Holland Warmte. Wat mij opviel aan het personeel van dit bedrijf was dat zij heel veel verstand hebben van de werkzaamheden en u ook echt een uitweg van uw problemen hebben. Door hun heb ik nu weer warm water en hoef ik niet met een gaskachel in huis te zitten omdat de verwarming heb ook gewoon weer doet. 

Aankoop met succes!

Heeft u dus ook hetzelfde probleem als wat ik hierboven beschreven heb? Dan bent u bij het bedrijf aan het goede adres voor al uw problemen met de verwarming, de ketel of met de airco die ook wel eens kuren kan hebben.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.