Mijn auto verkocht bij oldtimer Hilversum!

garage hilversumIk ben een autoliefhebber en ik heb hier dan ook het nodige in geinvesteerd. Helaas gaat het niet altijd even goed en daarom ben ik erg blij met oldtimer Hilversum. Zij hebben mij namelijk erg goed geholpen. Bij dit bedrijf heb ik mijn oldtimer ooit gekocht en pas geleden heb ik hem weer aan hun verkocht.

Omdat mijn man zijn baan verloor waren we genoodzaakt om de auto te verkopen. We hoopten dat dit bij oldtimer Hilversum kon en daarom zijn we naar de website toegegaan. Hier namen we contact op met het bedrijf en vroegen we naar de mogelijkheden. We kennen de eigenaren inmiddels erg goed omdat ze ons al een aantal keer geholpen hebben. Op het moment dat je schade hebt kun je namelijk meteen bij ze terecht en dan zorgen ze ervoor dat je auto snel gemaakt wordt. We hoopten dat ze de auto van ons wilden garagekopen voor een mooie prijs en daarom maakten we een afspraak nadat we wat contact hadden via de mail. Ik was erg benieuwd naar het voorstel dat ze me zouden doen.

De oldtimer is verkocht!hilversum

De aanbieding die ze me deden was gelukkig goed genoeg. Ik heb de oldtimer dan ook verkocht en daar zijn we erg blij mee. We hebben nu weer wat geld en dat was toch wel de bedoeling. We zijn blij met het goede bod dat ze ons gedaan hebben en ze hebben ons echt uit de brand geholpen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.