Topkwaliteit e sigaret kopen doe je bij Damphuis

Wil je graag een e sigaret van goede kwaliteit? Zoek niet verder! Wij bij Damphuis bieden jou topkwaliteit damp producten aan.

Welk merk e sigaret neem jij?

We hebben goede merken elektrische sigaretten op onze site. De merken die we aanbieden zijn Aspire, Eleaf, Justfog, Joyetech, Sense, SMOK, Vaporesso en Wismec. We hebben dus de beste merken en dat allemaal voor een top prijs! Deze merken verkopen zowel elektrische sigaretten als alleen de coils. Naast onze elektrische sigaretten verkopen wij ook startsets, e-liquids, verdampers, batterijen en accessoires.

De liquids

E-liquids zijn natuurlijk van belang bij het dampen, daarom hebben wij een erg groot assortiment aan liquids. Veel soorten smaken van verschillende merken. Hierdoor weten we zeker dat er een smaak tussen zit die jij lekker vindt. Er is ook de keuze aan hoeveelheid nicotine. Wil je 0, 3, 6, 11/12 of 18 mg nicotine in jouw liquids?

Handig

Wij bij Damphuis staan altijd voor u klaar. Als u vragen en/of problemen heeft dan kun je altijd ons contactformulier invullen dat te vinden is op onze site. Ook hebben wij snelle bezorg service. Als je voor 16:30 uur besteld heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis!

Reacties zijn gesloten.