Burlesque Eindhoven doe je bij SEP

logoBurlesque Eindhoven kun je als les volgen in de dansschool SEP te Eindhoven, waar het delen van plezier de kern vormt. Wist je trouwens dat deze vorm van een dans vroeger vooral werd toegepast als artistieke vorm van striptease? En, dan werd vervolgens op het podium ook nog eens gebruik gemaakt van allerlei attributen, zoals bijvoorbeeld glitter of glamour.

burl1

Zoals je via de intro weet, weet je inmiddels dat bij SEP het delen van plezier de hoofdmoot vormt. Bij deze vorm van dans te Eindhoven staat trouwens de vrouwelijkheid centraal. Hoe zorg je ervoor dat je je als vrouw weer op en top een krachtige vrouw voelt? Aan de hand van choreografie wordt ervoor gezorgd dat je je vrouwelijkheid toepast. Ben je benieuwd hoe dit eruit gaat zien? Neem dan eens een kijkje op hun site.

burlesque-eindhoven

Share the fun

Bij SEP online deel je het plezier van dansen in de stad Eindhoven. Deze dansschool biedt naast verschillende soorten dansen aan, van burlesque tot aan yoga dansles. En, dat allemaal onder het dak van de dansschool SEP Online. Wist je trouwens dat je vandaag al een stap in de goede richting kan zetten? Je kan namelijk geheel gratis vandaag nog een proefles aanvragen? Wil je weten hoe je dit kan doen? Heel gemakkelijk, namelijk door het contact formulier in te vullen op de website van SEP Online. Vervolgens staat een team van super gemotiveerde mensen voor je klaar in Eindhoven, professioneel en enthousiast. Zo haal je het maximale uit je kunnen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.