Heldervoelendheid, wat is dat?

Heldervoelendheid is een gave waarvan veel mensen niet weten wat het is. Op mediumchat.nl kun je een uitgebreid artikel vinden met meer heldervoelendheid informatie. Heldervoelendheid, is het aanvoelen van subtiele energieën. Je bent als heldervoelend persoon bewust van een gevoel, geluid, geur, beeld, of smaak. Heldervoelend is een breed begrip en uit zich in meerdere dingen. Ben jij heldervoelend? Of hoe kom je erachter dat je heldervoelend bent?

biancaMisschien komt het je bekend voor. Je komt een school binnen of een prachtig huis. Je voelt een bepaalde energie en sfeer. Het heeft een invloed op je gesteldheid. Misschien word je wel misselijk, of angstig, of krijg je het zelfs benauwd. Het kan zijn dat er in dat huis iets gebeurd is, of veel emotionele lading bij zich draagt. Ieder huis heeft een eigen sfeer, dat bepaald wordt door de bewoners.

Je gaat iets anders in het leven staan wanneer je erachter komt dat je heldervoelend bent. Je moet jezelf soms namelijk beschermen. Op drukke plekken bijvoorbeeld. Er zijn teveel energieën aanwezig die jou prikkelen. Je leert hoe je jezelf moet beschermen. Bijvoorbeeld in een overvolle bus kan een hoog gevoelig persoon last hebben van alle energieën en door te leren wat te doen om zo’n moment bescherm je jezelf daarvoor. Denk aan Aarden maar ook energetisch afsluiten zijn daarom erg belangrijk. Op mediumchat.nl kun je verschillende consulenten vinden die heldervoelendheid zijn en je graag willen helpen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.