Denk eens na over de aanschaf van een luchtbevochtiger

luchtbevochtigerIedereen wil zijn eigen huis of woning eigen maken. Dit kun je doen door zelf je interieur uit te kiezen. Door bepaalde kleuren te gebruiken. Zo kun je elke kamer omtoveren naar iets warms en waar jij jezelf lekker in voelt. Maar in ouderen huizen komt het vaak voor dat er een droge lucht hangt. Dit kun je merken aan verschillende dingen.

Allereerst wanneer je droge lippen hebt. Dit heeft niet altijd met het weer te maken. Wanneer jij de hele dag thuis binnen zit en je droge lippen hebt is dit een teken dat je huis ‘droog’ is. Verder kun je het ook merken wanneer de planten sneller uitdrogen of de houten meubels. Wanneer je hier dan niet op tijd iets aan doet kan het zelfs lijden tot spleten in het hout. Daarom is het dus verstandig om een luchtbevochtiger in huis te nemen.

shopvoorgezondheid.nl

Wat doet een luchtbevochtiger?

luchtreinigerDoor middel van een luchtbevochtiger zorg je ervoor dat de lucht in jouw huis tot een goed niveau komt. Deze ligt vaak tussen de 40 en 60. Dit kun je meten met een hygrometer. Maar zo’n bevochtiger zorgt ervoor dat er waternevel in de lucht verspreidt wordt. Hierdoor wordt de relatieve luchtvochtigheid dus verhoogd.

Indien je deze wilt kopen dan raad ik jullie aan om eens naar shopvoorgezondheid.nl te gaan. Hier vind je overigens ook genoeg aanbod aan hygrometers. Verder kun je hier terecht voor meer producten te gerelateerd zijn aan gezondheid.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.