Raamfolie voor particulier of zakelijk gebruik?

raamfolieWanneer je in een stad woont en dit dan ook nog eens in een drukke straat wil je natuurlijk wel privacy hebben. Wanneer voorbijgangers voorbij lopen wil je niet dat hun het eten van je bord afkijken . Ik Heb dit zelf namelijk ook al meerdere keren ervaren. Een vriendin van mij woont in de stad en ook nog eens aan de straatkant. Ik adviseerde haar om een snaar de site windowdeco.nl te gaan. Hier kun namelijk raamfolie kopen. Het voordeel hiervan is dat je meer privacy en rust hebt wanneer je in een kamer zit. Je hebt dan geen mensen die naar binnen kunnen staren en zo heb je meer vrijheid. Je kunt dit bij deze firma doen in verschillende maten en printen. Zij leveren maatwerk dus je kunt eenvoudig je wensen doorgeven.

Windowdeco

Doe je voordeel ermee

Wellicht dat jullie het ook interessant vinden is dat Windowdeco ook aan bedrijven raamfolie levert. Verder hebben zij ook nog andere producten die ze kunnen leveren, hiervoor kun je het best even naar windowdeco.nl gaan. Wanneer je het zakelijk gebruikt, kun je jouw logo op een deur en raam bedrukken. Hiermee val je net iets meer op waardoor voorbijgangers jou misschien eerder opmerken.

Gesneden raamfolieOok kun je het binnen gebruiken. Wanneer je een grote ruimte heb met vele ramen kun je door middel van zulke stickers meer privacy creëren. Hier hoef je dan geen logo voor te gebruiken, maar gaan een simpele prent. Ben jij benieuwd of zij ook iets voor jou kunnen betekenen? Dan weet je waar je moet zijn.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.