Drogist Leiden was er voor haar!

Drogist LeidenOp dit blog geef ik vrijwel dagelijks tips over alles op het gebied van lifestyle. Ik vertel hier dus verhalen die ik zelf meemaak en vanuit deze verhalen hoop ik jullie de beste tips te geven. Ik ga het vandaag hebben over Drogist Leiden. Dit doe ik omdat mijn moeder pas geleden last kreeg  van een droge huid.

Drogist Mijn moeder zat hier best wel mee en ze hoopte hier een oplossing voor te vinden. Ik wilde haar hier maar al te graag mee helpen, daarom besloot ik samen met haar opzoek te gaan naar een goede drogist. Van een goede vriendin van mij kreeg ik te horen dat Drogist Leiden een erg goede drogisterij is. Mijn moeder en ik besloten dan ook om naar de winkel toe te gaan. Mijn moeder vertelde haar probleem aan een medewerkster en deze medewerkster liet zien dat de winkel goede service biedt.

Een fijne winkel!Leiden

De vrouw in de winkel hielp mijn moeder op een fijne manier. Uiteindelijk had ze ook een zalfje voor mijn moeder. Mijn moeder ging met een goed gevoel terug naar huis en ik hoopte natuurlijk dat de zalf zou gaan helpen.

Inmiddels gebruikt ze de zalf al een tijdje en kan ik jullie vertellen dat het erg goed helpt. Haar huid wordt al een stuk minder droog en daar zijn we super blij mee. Mijn moeder is van plan om de zalf weer te kopen zodra deze op is. De winkel heeft dus een goede indruk op ons gemaakt en is een echte aanrader.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.