Een goed dieet zonder koolhydraten vind je bij Dieetland

pizzabackmischung-pizza-bakmix-konzelmannsOm constant op de hoogte te blijven van de nieuwste trends besteed ik veel tijd online. Ook hou ik mijn oren goed open wanneer ik met vrienden of collega’s praat. Ik neem alles in mij op wat te maken heeft met lifestyle. Ik word dan ook regelmatig voor advies gevraagd wanneer mensen iets willen weten over dit thema. Het advies wat ik laatste aan een vriendin heb gegeven ging over de site dieetland.nl. Mijn vriendin vroeg aan mij of ik tips had voor een dieet zonder koolhydraten. Allereerst zei ik natuurlijk dat ze het niet nodig had, haar figuur ziet er mooi uit, maar desondanks wou ze toch enkele kilo’s kwijt. Ik zei dat ik mijn gezonde producten dus altijd via Dieetland bestel. Ik adviseerde haar om deze site eens te bezoeken. Voor de lezers die nog niet weten wat een dieet zonder koolhydraten inhoudt zal ik dit even uitleggen.

dieetlandlogonew

Een dieet met geen koolhydraten

kuchen-vanille-vanille-cakemix-konzelmannsHet belangrijkste bij een dieet zonder koolhydraten is een lage inname van koolhydraten. Hier zitten namelijk veel suikers in. Dit zijn producten als snoep en chips. Je vind koolhydraten ook terug in producten als pasta, brood en aardappelen. Koolhydraten zorgt voor jouw energie wanneer jij sport en beweegt worden deze verbrand. Dus als jij er hier minder van eet, dan gaat jouw lichaam op zoek naar andere bronnen zoals je lichaamsvet. Wanneer je deze verbrandt begin je dus met het afvalproces.  Het verdere proces staat helemaal beschreven op dieetland.nl evenals gezonde etenswaren. Reden genoeg voor jullie om hier ook naar toe te gaan.

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.