Een Heftruckcertificaat halen

Het onderwerp van vandaag is Heftruckcertificaat halen. Mijn oudste broer is sinds kort werkzaam in een magazijn. Hij werkt nu als order picker maar hij wilt zo snel als mogelijk zichzelf omhoog werken. Zodoende bekeek hij de mogelijkheden om meer geld te kunnen verdienen. Al vrij snel kwam hij op het idee Heftruckcertificaat halen. Maar waar kon hij zo’n certificaat halen voor een redelijk goedkope prijs. Mijn oudste broer had namelijk nog wat spaar geld over waarmee hij dan zo’n certificaat wilde gaan behalen. Vandaar dat hij het besluit nam opzoek te gaan naar een goede verkeersschool!

Heftruck certificaat halen

Vele aanbieders

Natuurlijk bekeek hij het internet nauwkeurig. Via het internet vind je namelijk vele informatie over vele verschillende verkeersscholen. In een mum van tijd kwam hij dan  ook in aanraking met vele verschillende aanbieders. Zodoende ging hij deze aanbieders met elkaar vergelijken aan de hand van de prijzen en recensies. Na een aantal vergelijkingen nam hij het besluit on in zee te gaan met verkeersschool Wesseldijk. Simpelweg omdat er in alle recensies zeer lovend werd gesproken en ook waren de prijzen in vergelijking met andere aanbieders stukken voordeliger

Top hulp

Top verkeersschool

Nu een kleine twee maanden later heeft mijn broer zijn certificaat dan ook behaald. Mijn broer is zeer blij met de cursussen die hij van Wesseldijk heeft gekregen. Hij vertelde mij dat de leraren heel aardig waren en goede uitleg gaven. Dankzij Wesseldijk is mijn broer nu heftruck chauffeur en daardoor is die toch qua loon fors omhoog gegaan!

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.