goede bed and breakfast mijdrecht

Afgelopen week ben ik heerlijk tot rust gekomen. We hadden een bed and breakfast mijdrecht geboekt. Op internet hadden we veel positieve reacties gezien en dat gaf ook echt de doorslag. Toen we een kijkje namen op de website voelde het ook erg vertrouwd. Je kon zien dat je er lekker tot rust kon komen, door lekker in de bossen te gaan wandelen, een wellness dagje te nemen, te gaan duiken of te gaan fietsen. Er waren dus genoeg bezigheden. Daarnaast waren de kosten ook beduidend lager dan andere bed and breakfast bedrijven. 

Mooi kamerbed and breakfast mijdrecht

Toen we in Mijdrecht aankwamen zag alles er erg schoon en verzorgd uit. Persoonlijk hecht ik daar veel waarde aan, dus top. Naast de verzorgde kamers was het personeel ook erg vriendelijk en kon je merken dat ze je echt de rust geven waar je naar opzoek bent.

Heerlijke bedden

Normaal gesproken als je ergens slaapt heb je slechte bedden. Dat is bij bed and breakfast mijdrecht niet het geval. Alles is perfect geregeld, zelfs de bedden. Ik heb daarom ook een heerlijke nachtrust gehad. De volgende dag hadden we een heerlijk ontbijt en daarna zijn we lekker in de bos gaan wandelen. Iets wat we normaal gesproken nooit doen. Al met al is het echt een heerlijk weekend geweest en daarom is het ook zeker een aanrader om hierheen te gaan! 

Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met het bedrijf of een mail sturen. Ze staan je graag te woord!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.