Leuke sauna korting!

sauna kortingGaat u graag naar de sauna en houdt u van leuke sauna korting? Dan heb ik vandaag een leuke tip voor u. Ik ga het vandaag namelijk hebben over de Thermen. Dit is een geweldig wellnesscentrum waar ik regelmatig naartoe ga. Ze hebben hier ook regelmatig een leuke actie en daar maak ik dan gebruik van. Dit keer is er een leuke boeken actie. In het centrum is namelijk een bibliotheek voor extra ontspanning.

saunaJe krijgt nu erg veel voor €59,00 voor twee personen. Op het moment dat u dit bedrag betaalt en een boek inlevert voor in de bibliotheek van het wellnesscentrum dan krijgt u het volgende:

  • de entree voor twee personen
  • een salade naar keuze óf een dagschotel
  • gebruik van de zonnebank óf massagestoel

Dit dus voor een hele scherpe prijs. De Thermen wilt er namelijk voor zorgen dat de bibliotheek weer goed gevuld is. Hierdoor kunnen de klanten genieten van een leuk boek en dit vond ik een erg leuk idee. Ik ga meestal met mijn vriend naar deze sauna toe en pas geleden hebben we gebruik gemaakt van deze actie, dit was super.

kortingLekker dagje ontspannen!

Mijn vriend en ik waren hier dus pas geleden en we hebben echt genoten van de sauna. Je hebt hier enorm veel soorten sauna’s en we hebben ze allemaal uitgeprobeerd, echt een top dag! De dagschotel vond ik ook heerlijk en her was ook wel lekker om weer een keer onder de zonnebank te gaan. Deze sauna korting actie is in ieder geval een aanrader.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.