Mijn ervaring met mijn eerste motoruitrusting

Hoi allemaal. Inmiddels is het alweer tien jaar geleden dat ik mijn motorrijbewijs heb gehaald. Kort daarna schafte ik mijn eerste motor en motorpak aan. Het was een flinke zoektocht om motorkleding te vinden die ik mooi vond en die ook een goeie pasvorm had. Na het bezoeken van diverse motorkledingoutlet slaagde ik er toch in om een goed motorpak te vinden. Ook het kiezen van mijn eerste motor was niet gemakkelijk. Ik was bang om de verkeerde motor te kiezen doordat ik werd overrompeld door het ruime aanbod van diverse merken. Ik slaagde erin om mijn interesse te beperken tot 3 motoren. Een Harley-Davidson aangezien ik het uiterlijk van klassieke motoren prachtig vind en 2 motoren van het merk Kawasaki omdat ik hou van het geluid en het sportieve uiterlijk.harley

Ik had gekozen voor een motor van Kawasaki en ik heb hier nooit spijt van gehad. Het was geweldig als eerste motor, hij zag er mooi uit en klonk geweldig. Ik heb vele mooie momenten met mijn motor beleefd. Ik hield er erg van om op volle snelheid over de Duitse snelwegen te rijden als het rustig was. Ik genoot echter nog het meest van de vrijheid die ik voelde op de momenten dat ik met mijn motor over smalle en moeilijk toegankelijk wegen reed. Het zijn prachtige momenten geweest die ik nooit zal vergeten.

Ik heb echter behoefte aan iets nieuws, vandaar dat ik wil overgaan tot de aanschaf van nieuwe motorkleding en een nieuw motor. Ik twijfel wederom heel erg, ik vind het lastig om te bepalen of ik trouw zal blijven aan het merk Kawasaki of dat ik toch ga voor de Harley-Davidson die ik vroeger ook al wou. Ondanks dat de keuze lastig zal worden weet ik wel dat het de moeite waard zal zijn.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.