Audinc gehoorbescherming, speciaal voor jou

Audinc gehoorbescherming maakt niet zomaar gehoorprotectie. Het bedrijf, met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam, probeert het risico van gehoorbeschadiging te verminderen door de op maat gemaakte oordoppen en in-ear systemen te optimaliseren. De oordoppen zijn beschikbaar voor allerlei sectoren en activiteiten, van een industriële werkomgeving tot slaapdoppen.

Waarom audinc gehoorbescherming
Een gehoorbeschadiging betekent verlies of vermindering van één van je zintuigen. Dit kan een groot effect hebben op je adequaat handelen en inschattingsvermogen en kan gevaarlijke gevolgen tot afloop hebben. Denk bijvoorbeeld aan situaties in het verkeer. Je gehoor kan al na een avondje stappen enigszins beschadigd raken, het is immers een gevoelig systeem. Als je je vaak langere tijd in situaties bevindt met harde geluiden, heb je kans dat je tinnutis oploopt (het constant horen van één toon) of dat je gehoor sterk vermindert of wegvalt. Het aanschaffen van Audinc gehoorbescherming helpt dit tegen te gaan.

Een maatje voor iedereen
Voor welke activiteit je ook komt, Audinc gehoorbescherming zal voor jou een passend model kunnen vormen. Oordoppen op maat zijn anders dan de standaard oordopjes die je bij de drogist krijgt precies gevormd naar jouw oor, waardoor je ze amper voelt en de hele dag door probleemloos kunt dragen. Je hoeft je tijdens het uitgaan geen zorgen meer te maken over schadelijke geluiden en door de filter in het oordopje kun je gezellig met je vrienden blijven kletsen. Ontspannen op stap dus.

Reacties zijn gesloten.