Bent u opzoek naar een daisyspeler? Dan bent u bij Worldwide Vision aan het juiste adres!

Voor hulpmiddelen bij lezen, leren en het huishouden gaat u natuurlijk naar Worldwide Vision groothandel. Zij hebben een breed assortiment artikelen ten behoefte van mensen met een visuele, auditieve en/of leesbeperking en senioren. Worldwide Vision heeft momenteel een assortiment van meer dan 1000 artikelen. Daarmee zijn zij de grootste van de BeNeLux.

Wat is een daisyspeler?

Een daisyspeler is een apparaat die een gesproken boek voor kan lezen. Voor mensen met dyslexie of voor slechtzienden is het soms erg lastig om een boek te lezen. De daisyspeler kan hierbij helpen. Het woord daisy staat voor: digital accessible information system. In een daisyspeler kan een cd, USB-stick of SD-kaart worden geplaatst. Het is net alsof je zelf door een boek heen kunt bladeren. In de speler is tussen de bladzijden en hoofdstukken te bladeren, net als bij echte boeken. Wij verkopen meerdere soorten daisyspelers. Zo hebben wij een kleine speler en is die overal mee naartoe mee te nemen.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over ons of over een van onze producten? Op de website staat een contactformulier die u kunt invullen. Ook kunt u ons gerust opbellen. Wij staan ook in onze showroom klaar om u te helpen. Wel is dit op afspraak. Zo kunnen wij tijd voor u reserveren om u zo te kunnen voorzien van het beste advies. Elke vrijdag hebben wij wel een vrije inloop van 13:00 tot 17:00.

Reacties zijn gesloten.