Hangend toilet

SanitairToen ik laatst de badkamer besloot te veranderen kwam ik er al snel achter dat er voor alles veel opties zijn. Er zijn verschillende soorten badkuipen, douches, wastafels maar ook toiletten. Hoewel dit laatste natuurlijk niet verrassend is was het toch iets waar ik rekening mee moest houden bij het budgetteren. Een goede toilet is voor mij erg belangrijk en daarom besloot ik om rond te kijken op internet en in de winkel. Al snel kwam ik uit bij de hangend toilet . Dit komt omdat hangende toiletten voor mij erg modern zijn en ik wilde mijn badkamer een moderne uitstraling geven.

De keuze maken

Het lastigste is nog wel om de juiste keuze te maken. Omdat voor mij alles comfortabel moet zijn was dit ook zeker het geval voor de toilet. Dus toen ik ging zoeken naar een geschikte hangende toilet was ik nogal verbaasd over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor hangende toiletten. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk qua het personaliseren van de woning dat het me weinig verbaasde dat dit ook het geval was voor de toilet.

Gelukkig kwam ik snel uit bij de website van Sanitair Online. Hierdoor was het kiezen van een geschikt toilet een stuk eenvoudiger. Toen ik naar het bedrijf toebelde werd ik warm onthaald en werden al mijn vragen beantwoord. Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een Duravit wandcloset. Het maakte mijn badkamer helemaal af en daardoor ben ik een erg tevreden klant.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.